Maskirani počinitelj uhićen nakon krađe u trgovini mješovite robe u Ivanić- Gradu

Jučer je oko 12 sati u Ivanić Gradu, u trgovini mješovite robe u ulici Eduarda Babića, maskirani počinitelj prijeteći oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 26-godišnjom zaposlenicom, te otuđio nekoliko tisuća kuna.
Policijski službenici su u blizini mjesta događaja zatekli 33-godišnjaka koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom, te su ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Djelatnici Policijske postaje Ivanić-Grad su u proteklih 24 sata imali još osam intervencija od čega je jedna zbog punoljetne osobe pod utjecajem alkohola protiv koje je podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu u Velikoj Gorici zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Hitna medicinska postaja Ivanić- Grad u istom vremenskom razdoblju je imala 8 terenskih intervencija od čega jedan sa smrtnim ishodom, te sedam ambulantnih pregleda zbog bolesti pacijenata.

O nama

Obiteljski radio Ivanić od osnutka 23.10.1970.godine emitira raznovrsan program namijenjen svim uzrastima i strukturama.Biti na usluzi svojim slušateljima, kao informativni servis građanima pružiti sve informacije koje bi im mogle zatrebati, te omogućiti slobodan pristup eteru - temelj je poslovne i programske politike. Bogat informativni program govori o lokalnim, te o temama i problemima od šireg značaja, koje tangiraju lokalno stanovništvo, nastojeći biti veza između malog, običnog čovjeka i neizbježne birokracije.

Opširnije

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić