Maskirani počinitelj uhićen nakon krađe u trgovini mješovite robe u Ivanić- Gradu

Jučer je oko 12 sati u Ivanić Gradu, u trgovini mješovite robe u ulici Eduarda Babića, maskirani počinitelj prijeteći oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 26-godišnjom zaposlenicom, te otuđio nekoliko tisuća kuna.
Policijski službenici su u blizini mjesta događaja zatekli 33-godišnjaka koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom, te su ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Djelatnici Policijske postaje Ivanić-Grad su u proteklih 24 sata imali još osam intervencija od čega je jedna zbog punoljetne osobe pod utjecajem alkohola protiv koje je podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu u Velikoj Gorici zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Hitna medicinska postaja Ivanić- Grad u istom vremenskom razdoblju je imala 8 terenskih intervencija od čega jedan sa smrtnim ishodom, te sedam ambulantnih pregleda zbog bolesti pacijenata.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić