KOŠARKAŠKI KLUB IVANIĆ JESEN NA ŠESTOM MJESTU

Na fotografiji: Košarkaški klub Ivanić; stoje: Tomislav Đura trener, Filip Zajčić, Tomislav Magić, Nikola Grobotek, Ivica Petričević, Hrvoje Božičević, Igor Mužina pom. trener; čuče: Mario Kralj, Jurica Drempetić, Vedran Lukačević, Jan Mihaljević, Renato Havliček. Ove sezone Košarkaški klub "Ivanić" dobio je poziv da se pridruži natjecanju A2 lige Sjever. Veliko je to priznanje od strane HKS-a, koji je u klubu prepoznao razinu organizacije i natjecateljske kompetencije za igranje ovog stupnja natjecanja. Nakon 9 odigranih kola košarkaši Ivanića sa novim trenerom Tomislavom Đurom imaju omjer 4 pobjede i 5 poraza i nalaze se na šestoj poziciji

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić