Izbor iz današnjih vijesti

5. sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić- Grada sazvana je za sutra u 16 sati u Spomen domu Alojza Vulinca.
Na dnevnom redu je 8 točaka, a razmotrit će se Izvješća o radu za 2016. godinu Pučkog otvorenog učilišta Ivanić- Grad, Obiteljskog radija Ivanić i Gradskog društva Crvenog Križa.
Također, donijet će se Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Statut Pučkog otvorenog učilišta i Javne vatrogasne postrojbe Ivanić- Grad.
Razmotrit će se i izmjene odluke o Gradskim porezima, te prijedlog odobravanja financiranja i pokretanje projekta izvođenja radova na sanaciji pomosta mosta u Ulici Kralja Tomislava.
Prijenos 5. sjednice moći ćete izravno pratiti na Obiteljskom radiju Ivanić sutra od 16 sati.

Općina Kloštar Ivanić obavještava učenike i studente sa svog područja, koji su se prijavili na natječaj za dodjelu stipendija u ovoj školskoj i akademskoj godini da su objavljene liste kandidata za dodjelu stipendija na oglasnim pločama Općine, u Jedinstvenom upravnom odjelu, Školska 22 te na web stranicama Općine Kloštar Ivanić.
Prijavljeni kandidati mogu podnijeti pismeni prigovor Komisiji za dodjelu stipendija u roku 8 dana od dana objave liste, odnosno do zaključno 6. prosinca do 15,30.
U ovoj školskoj i akademskoj godini bit će dodijeljeno 15 učeničkih i 10 studentskih stipendija.
Nakon isteka roka za prigovore, konačnu odluku o stipendistima donosi Općinsko vijeće.


Jučer je u Maloj Sali Doma kulture u Ivanić Gradu održan svečani koncert povodom 50 godina glazbenog obrazovanja na području otoka Ivanića.
Pred punom salom Doma kulture nastupali su Glazbeni odjeli OŠ Stjepana Basaričeka i njihovi gosti, pa su svi zainteresirani imali prilike čuti sjajne izvedbe Nade Dukarić, Lucije Družinec, Ane Tutić, Lucije Kašnar, Matea Huđina i Rolanda Grlice, nekadašnjih polaznika Osnovne glazbene škole Milka Trnina, kao i VA Milka Trnina pod dirigentskom palicom Branke Bubalo Paliske.

U predvorju Male sale je bila postavljena i mala izložba, pa su tako na panoima svi posjetitelji mogli pogledati kratak pregled svih 50 godina glazbe u Ivaniću, i put Osnovne glazbene škole «Milka Trnina» koja kontinuirano nastavlja svoje djelovanje i danas pod nazivom Glazbeni odjeli OŠ Stjepana Basaričeka kroz kratke crtice i popis učenika koji su završili 6. razred.
Službenici Policijske postaje Ivanić-Grad su u posljednja 24 sata zaprimili nekoliko zahtjeva za intervencijama od strane građana od kojih izdvajaju prometnu nesreću s materijalnom štetom u Deanovcu i nalet osobnog vozila na životinju (psa) u Lijevom Dubrovčaku.
Vatrogasna postrojba nije imala intervencija.

Pioniri Škole nogometa mladeži Naftaš Ivanića su, nakon pobjede protiv Solina, u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa izvukli ekipu Intera iz Zaprešića.
Utakmica se igra u Zaprešiću u utorak 12. prosinca.


zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić