KARATE KLUB MLADOST PLASMANI NA EUROPSKO PRVENSTVO

Na fotografiji: Karate klub Mladost; prvi red: Željko Glog (trener), Matea Brković, Valentino Ivanić, Stella Crnobrnja, Luka Jakšić, Ema Zetica, Jakov Rukavina, Ivica Barišec (trener); drugi red: Domagoj Draženović, Leo Marković, Nelly Džanić, Dora Bahčić, Nika Barišec. Karate klub Mladost i ove godine vrlo uspješno nastupa na brojim turnirima i natjecanjima. Treba izdvojiti nastup na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore održanom 3. i 4. prosinca. U kategoriji kadeta do 57 kg Leo Marković je osvojio 1. mjesto dok je Luka Jakšić zauzeo 2. mjesto. Uz njih, 3. mjesto osvojili su Jakov Rukavina u kategoriji kadeta do 70 kg i Ema Zetica u kategoriji kadetkinja do 47 kg. Fran Prižmić je u kategoriji juniora do 76 kg osvojio 1. mjesto, dok je Vladimir Gašpar u kategoriji mlađih seniora do 60 kg osvojio 3. mjesto. Kao državni prvaci u svojim kategorijama Fran Prižmić i Leo Marković su svojim rezultatima osigurali nastup na Europskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore koje će se održati u veljači 2017. u Bugarskoj.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić