Vijesti iz sporta

U organizaciji Škole nogometa NK Naftaš Ivanića jučer je održan malonogometni turnir za limače „Ivanić 2018.“
Uz Naftaš Ivanić sudjelovali su i klubovi iz Križa, Dugog Sela, Brezja, Okića, Čazme i Kutine.
U iznimno zanimljivoj završnici turnira, Dugo Selo je u finalu pobijedilo Slogu iz Brezja nakon boljeg izvođenja sedmeraca 5:4.
Treće mjesto osvojio je Naftaš Ivanić koji je od druge ekipe Dugog Sela bio bolji također nakon izvođenja udaraca sa sedam metara rezultatom 8:7.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matija Horvat iz Sloge Brezje, za najboljeg  golmana Mario Ilija Prkić iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji strijelac bio Fran Vuković iz Naftaš Ivanića.

..........

Kadetkinje Ženskog rukometnog kluba Ivanić ovoga su vikenda  u Poreču odigrale zadnji krug državne lige te su pobjedama protiv Poreča i Zameta sa stopostotnim učinkom osigurale završnicu državnog prvenstva.
Domaćin je uvjerljivo svladan rezultatom 33:12, dok je Zamet pobijeđen nešto teže 27:19.
Mihalj sa 6 golova najbolja protiv Poreča, dok je Malec ugradila 9 pogodaka u pobjedi protiv ekipe iz Rijeke.

..............

Prve službene utakmice u 2018. godini u 5. krugu međužupanijske lige odigrale su djevojčice Ženskog rukometnog kluba Ivanić, 2006. godište.
Na domaćem terenu dvorane Žeravinec uvjerljivo je svladana Novska 19:9 i Moslavac iz Popovače 25:9.
U Ivanić- Gradu su nastupile i djevojčice Ženskog rukometnog kluba Trnina.
Ekipa pod vodstvom trenerice Jasmine Štimac pobijedila je Moslavac 34:9 i Novsku 18:12.
Utakmice su djevojčice iz Križa prvi put igrale u novim dresovima koje im je poklonio načelnik Općine Križ Marko Magdić.

..................

Mlađe djevojčice Trnine 2008. i 2009. godište sudjelovale su na humanitarnom turniru „Srce Čazme ponovno kuca za Lorenu Barić“. Od 12 ekipa, djevojčice 2008. godište u ukupnom poretku završile su na četvrtom mjestu dok su najmlađe članice, 2009. godište, završile natjecanje na šestom mjestu.

Sav prihod turnira od kotizacija i dobrovoljnih priloga namijenjen je za humanitarnoj akciju za Lanu Barić.

...........

Kuglači Zanatlije poraženi su na kuglani Vinko Bek od ekipe Sidra iz Zagreba rezultatom 5:3.
Za Zanatliju su igrali Mile Krznarić (551 čunj), Igor Cepetić (516 čunjeva), Goran Lovrić (557 čunjeva), Marko Laća/Josip Banić (462 čunja), Zdravko Serdar (563 čunja) i Tomo Krznarić (527 čunjeva).
Poene za momčad iz Ivanića osvojili su Mile Krznarić, Goran Lovrić i Zdravko Serdar.

Unatoč porazu Zanatlija je zadržao 3. mjesto na ljestvici 2. kuglačke lige, a iduća utakmica na rasporedu je u subotu 27. siječnja kada na Zelenjak dolazi ekipa Kuglačkog kluba Hrabri.

...........

Ove nedjelje je u Dubravi održano 1. kolo Županijske lige u gađanju zračnom puškom za kategorije kadeta, juniora i seniora.
Za Streljački klub „Ivanić“ nastupilo je 12 strijelaca koji su postigli zavidne rezultate.
U kategoriji kadeta najuspješniji je bio Petar Blagec, član SK „Ivanić“ rezultatom od 164 kruga čime je zauzeo prvo mjesto. Drugi je bio još jedan član Ivanića Vid Bukal s pogođenih 138 krugova. Nastupio je i član kluba Marko Tomić koji je zauzeo osmo mjesto.

Kod kadetkinja prvi put su nastupile Ema Gašparović i Stela Radošević koje su zauzele peto, odnosno šesto mjesto.
U kategoriji juniorki nastupile su četiri članice kluba. Prvo mjesto pripalo je također članici Ivanića Loreni Jerković s visokim rezultatom od 185 krugova. Dora Marković zauzela je peto, Iva Popović Gecan šesto i Antonela Čukman sedmo mjesto.

U kategoriji seniora nastupila su tri predstavnika i to Zoran Marčinković koji je zauzeo prvo mjesto s pogođenih 181 krug, Željko Duh je završio četvrti sa 174 kruga i Zvonko Jerković koji je s kvarom na pušci završio 11. sa 137 krugova.
Preostalo je još osam kola lige, a dva kola i prvenstvo županije održat će se na gradskoj streljani u Ivanić- Gradu.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić