Izbor iz današnjih vijesti

Ženska rukometna ekipa Srednje škole Ivan Švear danas ujutro je otputovala na Svjetsko prvenstvo školskih sportskih klubova u Dohu, Katar.
Svjetsko prvenstvo se održava od 21. veljače do 1.ožujka ove godine i već sutra djevojke kreću na više od 5000 kilometara dalek put kako bi u što boljem svjetlu predstavile sebe, svoju školu, grad, a na kraju i Hrvatsku.
Ekipa će na Svjetskom prvenstvu nastupiti u sljedećem sastavu: Tina Barišić, Patricia Hren, Veronika Ivanković, Paula Kinderman, Martina Krajpl, Mirna Lešković, Karla Lisica, Karla Katarina Magdić, Ana Malec, Tea Mihalj, Ana Pejić, Ivana Tučkorić, Ivana Vidović i Paola Juren, pod stručnim vodstvom trenera Gorana Bobića.
Uz sportska događanja, u Katru će sve države morati izvesti točku prilikom predstavljanja, te na štandu prezentirati proizvode specifične za svoju zemlju. Djevojke će u sklopu predstavljanja otpjevati pjesmu «Sve još miriše na nju», dok će na svom štandu imati bajadere, bronhi bombone i magnetiće.

 

Iz Općine Kloštar Ivanić obavještavaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva da se kao odabranom distributeru za proljetnu sjetvu radi kreditiranja nabave poljoprivrednog repromaterijala mogu obratiti poduzeću JAKOPOVIĆ.
Općina Kloštar Ivanić putem ovlaštenog distributera omogućuje nabavu sjemenskog materijala: kukuruza, ječma, zobi i soje, umjetnih gnojiva i sredstava za zaštitu bilja.
Visina kredita po obiteljskom gospodarstvu je do 15.000 kuna.
Korisnik kredita može biti samo jedna osoba iz obiteljskog gospodarstva s prebivalištem/boravištem na području Općine Kloštar Ivanić, samo za sjetvu na površinama na području Općine.
Potrebne informacije mogu se dobiti na telefon 2892-515.

 

Općina Križ je najavila da su otvorene prijave za ovogodišnju utrku CROSS HILL RUN KRIŽ 2018.
Prošle godine je na utrci sudjelovalo preko 200 trkača iz cijele Hrvatske i oko 80 djece, a prema reakcijama trkača, prva utrka Cross Hill Run Križ 2017. godine – nazvana i Utrka dobrih želja, više je nego uspješno odrađena. Glas o maloj zelenoj općini prenesen je diljem Hrvatske, a trkači su je spominjali kao jednu od najbolje organiziranih utrka.
Utrka će biti 19. svibnja, prijave se primaju do 10. svibnja, a informacije se mogu dobiti na broju 091 443 0007 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Start utrke je na Trgu Sv. Križa u Križu, trasa je ista kao i prošle godine, a trči se 5 ili 10 kilometara.

 

Kuglački klub Zanatlija u četvrtak na domaćem terenu igra utakmicu 18. kola 2. lige Centar protiv istoimene ekipe iz Zagreba.
Na tablici, ekipa iz Ivanića drži treću poziciju s 9 pobjeda, 6 poraza i 2 neriješena, odnosno 20 skupljenih bodova, dok je Zanatlija Zagreb na pretposljednjoj poziciji s 12 bodova.
Susret je na rasporedu u 18:30 na kuglani Zelenjak.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić