Općina Križ organizira dežurstvo za pomoć najugroženijima

Općina Križ tijekom ovog vikenda i u periodu izrazito niskih temperatura organizira dežurstvo u slučaju potrebe kako bi pomogla najugroženijim stanovnicima koji žive sami, starije su dobi i nemoćni, a hladnoća i snijeg zadaje im dodatne probleme.
Naime mnogo je onih koji nemaju nikoga da im očisti snijeg, donese namirnice, nabavi drva ili ih odveze doktoru u slučaju hitne potrebe. Upravo zato, Općina Križ prije svega apelira na sve svoje građane da pomognu susjedima kojima je potrebna pomoć.
Ukoliko je potrebno, obavijestite Općinu Križ ako imate saznanja o samačkim ili staračkim domaćinstvima, starijim osobama koje žive same, bolesne su, nemaju nikoga da im pomogne, nemaju struje, vode, ogrjeva, te onima kojima ovi zimski uvjeti zadaju dodatne probleme.
Po svakoj dojavi, na broj telefona 091/2824-501, Općina će se pobrinuti i pružiti pomoć koja je u tom trenutku potrebna.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić