Božičević stekao naziv FIDE instruktora

U organizaciji Svjetske šahovske organizacije u Sesvetama je proteklog vikenda održan trenerski seminar za obrazovanje i licenciranje šahovskih trenera i učitelja na kojem je prisustvovao član šahovskog kluba Ivanić i majstorski kandidat Dean Božičević.
Seminar je održan u suorganizaciji Svjetske šahovske federacije FIDE-e, Europske šahovske unije, trenerske komisije, Hrvatskog šahovskog saveza i šahovskog kluba Sljeme Agroproteinka.


Stručni predavač na seminaru bio je velemajstor Georg Mohr iz Slovenije, a prisustvovalo je je 34 polaznika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.


Voditelj momčadi Šahovkog kluba Ivanić Dean Božičević  je prema ratingu, dosadašnjem radu i završnom ispitu preskočio  početne titule, te stekao naziv FIDE instruktora, što je treća od pet razina trenerskih titula Svjetske šahovske organizacije.
Budući da je ovaj seminar jedina službena i stručna naobrazba šahovskih trenera u Hrvatskoj, Dean Božičević je postao jedini licencirani šahovski trener na području Otoka Ivanića, te jedan od svega 5.000 trenera u cijelom svijetu.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić