Proglašeni najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada za 2017. godinu

Jučer je u Sportskoj dvorani Žeravinec u organizaciji Gradske zajednice športskih udruga održano svečano proglašenje najboljih sportaša Grada Ivanić- Grada za 2017. godinu.

Za najboljeg sportaša u prošloj godini proglašen je Patrik Čauš iz Kickboxing kluba Ivanić, dok je titulu najbolje sportašice peti put u nizu zasluženo osvojila Ana Filipović, također članica Kickboxing kluba.
U kategoriji najboljih ekipa nagrade su primili seniorke Ženskog rukometnog kluba Ivanić i kadeti- borbe karate kluba Mladost.

Najbolji klub u 2017. godini je Ženski rukometni klub Ivanić, dok je za najboljeg trenera proglašen Igor Abramović.
U kategoriji mlađe mladeži nagrade su dobili Mia Zetica i Petar Huzanić, članovi Karate kluba Mladost.
Kod starije mladeži u kolektivnim sportovima za naj sportaše proglašeni su Tina Barišić i Doroteo Lukačec, oboje zbog nastupa u svojim rukometnim klubovima. Među starijom mladeži- individualno, dobitnik je karatist Leo Marković.
Za sportske nade redom su proglašeni Bruno Belić, Petar Lauš, Maria Blažević, Nika Fabijanić, Oliver Ozvačić, Ozana Vujević, Nikša Pofuk, Leonard Golubić, Dominik Tadijanović, Marko Tomić, Lorena Jerković, Paola Jagić i Paula Novina.

Nagrade su primili i najbolji sportaši škola s područja Grada Ivanić- Grada.
Tako su u Posavskim Bregima za najbolje proglašeni Nika Jambrek i David Petanjek, a u Osnovnoj školi Josipa Badalića iz Graberja Ivanićkog Ema Popović Gecan i Matija Hren.
U Osnovnoj školi Đuri Deželića najbolji su Lucija Kuleš i Tin Domitrović, a u OŠ Stjepana Basaričeka Stela Bartolić i Luka Matijević.
Kod srednjoškolaca nagrade su primili Paula Kinderman i Marino Tomas.

Brončanu plaketu za više od 5. godina predanog športskog rada dobili su Iveta Jukić, Milan Lovrić, Drago Tole, Željko Šilić i Zdravko Serdar.
Srebrnu plaketu za 10 godina rada dobili su Darko Zajčić i Martina Vasari, a zlatnu za više od 15 godina- Vinko Skendrović.
Također, Gradska zajednica športskih udruga dodijelila je posebno priznanje Odbojkaškom klubu Ivanić za 20 godina neprekinutog rada, odnosno Kuglačkom klubu Zanatlija za 60 godina rada.

Nagrade su dobitnicima uručili predsjednik Gradske zajednice športskih udruga Darko Kljak i zamjenici gradonačelnika Željko Posilović i Tomislav Cuvaj.
Za zabavni dio programa pobrinuli su se članovi Tvornice smijeha i Plesne udruge Magi, dok je svoje borilačke vještine prezentirala mladež Aikido kluba Ivanić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić