Čestitke povodom Dana žena

Čestitka gradonačelnika Ivanić-Grada povodom Međunarodnog dana žena:

U ime Gradske Uprave i svoje osobno ime svim ženama od srca čestitam Dan žena!
Na ovaj dan tradicionalno odajemo zahvalnost i poštovanje svim ženama koje su kroz svoje djelovanje poticale ravnopravnost, solidarnost, toleranciju, razvoj društvenih i općih vrijednosti.
Neka nam svima ovaj dan bude snažniji poticaj kako bi se svakodnevno podsjećali na vrijednosti koje kreiramo u zajedničkom suživotu!
Budimo svojim primjerima inspiracija i budućim naraštajima koji će od nas učiti istinske vrijednosti koje potiču individualni i društveni razvoj.

Gradonačelnik Javor Bojan Leš

 

Načelnik Općine Kloštar Ivanić Željko Filipović uputio je svim slušateljicama Obiteljskog radija Ivanić i svojim sugrađankama čestitke uz 8. ožujka Međunarodni dan žena.
Uz čestitke poziva mještanke Općine Kloštar Ivanić na večerašnju predstavu «Samo jedna žena» s početkom 19 sati, u Pučkom domu Kloštar Ivanić u produkciji GALA teatra s Matijom Prskalo u glavnoj ulozi. Ulaz je slobodan.

 

Drage sugrađanke,
povodom Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, svim ženama, a posebno mojim sugrađankama čestitam 8. ožujak, Međunarodni dan žena!
U želji da i ove godine prigodno darujemo sve žene, donio sam Zaključak o izdvajanju financijskih sredstava iz Proračuna Općine Križ, u iznosu od 5.000,00 kn i to Udruzi Sve za nju, u znak potpore i pomoći projektima i programima podrške ženama oboljelim i liječenim od raka.
Pozivam sve da u okviru svojih mogućnosti, zajedno doprinesemo boljem i kvalitetnijem ostvarenju zdravstvenih i svih ostalih prava žena.

Općinski načelnik Općine Križ
Marko Magdić, struč. spec. oec.

 

Povodom Dana žena organizatori utrke Cross Hill Run Križ 2018. za sve natjecateljice poklanjaju popust od 15 posto za sve prijave unutar sljedećih 24 sata.
Cross Hill Run ili Utrka dobrih želja ove će se godine u Križu održati 19. svibnja, a popusti za žene odnose se i na utrku od 5 i od 10 kilometara.
Više o prijavi možete saznati na Internet stranicama Runcroatia i stotinka.hr.

 

 

 

O nama

Obiteljski radio Ivanić od osnutka 23.10.1970.godine emitira raznovrsan program namijenjen svim uzrastima i strukturama.Biti na usluzi svojim slušateljima, kao informativni servis građanima pružiti sve informacije koje bi im mogle zatrebati, te omogućiti slobodan pristup eteru - temelj je poslovne i programske politike. Bogat informativni program govori o lokalnim, te o temama i problemima od šireg značaja, koje tangiraju lokalno stanovništvo, nastojeći biti veza između malog, običnog čovjeka i neizbježne birokracije.

Opširnije

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić