UHDDR RH izabrala novo vodstvo

Na izbornom saboru Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske održanom u subotu u Zagrebu birano je novo vodstvo udruge, odnosno novi predsjednik, dopredsjednici , tajnik, blagajnik, Nadzorni i Izvršni odbor, te Sud časti.
Dosadašnjeg predsjednika i osnivača udruge Tomislava Merčepa naslijedio je Ante Martinac, dugogodišnji predsjednik Udruge dragovoljca Zadarske županije i predsjednik Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata na zadarskom području.
Za izvršnog dopredsjednika izabran je Mario Stipanović, tajnika Dario Duić, dok je predsjednik udruge dragovoljaca Zagrebačke županije Željko Brezovečki izabran za člana glavnog predsjedništva RH.


Na kraju sjednice Sabor je za doživotnog počasnog Predsjednika Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata imenovao gospodina Tomislava Merčepa koji je do sada u pet mandata obnašao dužnost Predsjednika UHDDR.
Saboru je prisustvovao i član ivanićgradske udruge Siniša Antolković.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić