Održana Izvještajna skupština ŠNM NK Naftaš Ivanić

Jučer je u Društvenom domu u Cagincu održana Izvještajna skupština Škole nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića.
Na početku skupštine podnijeta su izvješća Izvršnog odbora, voditelja škole, te financijsko izvješće.
Svakako najvažniji događaj u prošloj godini bilo je izbacivanje seniorske ekipe iz Jedinstvene u posljednju, drugu županijsku ligu, te konačno brisanje nekadašnjeg Nogometnog kluba Naftaš u stečaju iz registra udruga.
Sredinom srpnja održana je izvanredna izborna skupština kluba na kojoj je za novog predsjednika izabran Tomislav Abramović.
Tijekom čitave 2017. Naftaš Ivanić je uspješno sudjelovao u svim natjecateljskim kategorijama, organizirani su ljetni i zimski turniri, te se uspješno radilo na kontinuiranom razvoju igrača i trenerskog kadra.
Obnovljene su prostorije kluba, te je napravljen novi teren s umjetnom travom koji će imati dugoročni pozitivan učinak na sve kategorije.
Napomenuto je kako u klubu trenutno trenira 180 djece u 10 kategorija koje su odigrale više od 220 prvenstvenih utakmica u prošloj kalendarskoj godini.
U financijskom izvješću istaknuto je kako je poslovanje bilo u potpunosti transparentno s prihodnima od 560 tisuća kuna i rashodima od 565 tisuća.
Cilj za 2018. godinu je nastavak kvalitetnog rada s mlađim uzrastima, plasman seniorske ekipe u 1. županijsku ligu, a najavljena je i suradnja s Nogometnim klubom Lokomotiva te osnivanje ekipe djevojčica.
Također, dogovoreno je i osnivanje odbora za svečano obilježavanje 100. obljetnice kluba sastavljenog od bivših i sadašnjih članova.
Sve prisutne pozdravili su i tajnik Gradske zajednice športskih udruga Igor Mužina i zamjenik gradonačelnika Željko Posilović.

 

O nama

Obiteljski radio Ivanić od osnutka 23.10.1970.godine emitira raznovrsan program namijenjen svim uzrastima i strukturama.Biti na usluzi svojim slušateljima, kao informativni servis građanima pružiti sve informacije koje bi im mogle zatrebati, te omogućiti slobodan pristup eteru - temelj je poslovne i programske politike. Bogat informativni program govori o lokalnim, te o temama i problemima od šireg značaja, koje tangiraju lokalno stanovništvo, nastojeći biti veza između malog, običnog čovjeka i neizbježne birokracije.

Opširnije

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić