Održana Izvještajna skupština ŠNM NK Naftaš Ivanić

Jučer je u Društvenom domu u Cagincu održana Izvještajna skupština Škole nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića.
Na početku skupštine podnijeta su izvješća Izvršnog odbora, voditelja škole, te financijsko izvješće.
Svakako najvažniji događaj u prošloj godini bilo je izbacivanje seniorske ekipe iz Jedinstvene u posljednju, drugu županijsku ligu, te konačno brisanje nekadašnjeg Nogometnog kluba Naftaš u stečaju iz registra udruga.
Sredinom srpnja održana je izvanredna izborna skupština kluba na kojoj je za novog predsjednika izabran Tomislav Abramović.
Tijekom čitave 2017. Naftaš Ivanić je uspješno sudjelovao u svim natjecateljskim kategorijama, organizirani su ljetni i zimski turniri, te se uspješno radilo na kontinuiranom razvoju igrača i trenerskog kadra.
Obnovljene su prostorije kluba, te je napravljen novi teren s umjetnom travom koji će imati dugoročni pozitivan učinak na sve kategorije.
Napomenuto je kako u klubu trenutno trenira 180 djece u 10 kategorija koje su odigrale više od 220 prvenstvenih utakmica u prošloj kalendarskoj godini.
U financijskom izvješću istaknuto je kako je poslovanje bilo u potpunosti transparentno s prihodnima od 560 tisuća kuna i rashodima od 565 tisuća.
Cilj za 2018. godinu je nastavak kvalitetnog rada s mlađim uzrastima, plasman seniorske ekipe u 1. županijsku ligu, a najavljena je i suradnja s Nogometnim klubom Lokomotiva te osnivanje ekipe djevojčica.
Također, dogovoreno je i osnivanje odbora za svečano obilježavanje 100. obljetnice kluba sastavljenog od bivših i sadašnjih članova.
Sve prisutne pozdravili su i tajnik Gradske zajednice športskih udruga Igor Mužina i zamjenik gradonačelnika Željko Posilović.

 

Humanitarna akcija

Iskra Glavak Šeperić iz Lekenika je još u ranom djetinjstvu oboljela od progresivne spinalne mišićne atrofije i već godinama je vezana uz kolica. Najviše joj pomaže vježbanje na uređaju “Lokomatu”, uz pomoć kojega je za nekoliko dana postigla veći napredak nego kroz godine vježbanja i fizikalnih terapija te joj je dao nadu da bi mogla prohodati barem uz pomoć štaka. Za Iskrinu terapiju potrebno je izdvojiti 5.600 kn tjedno pa je pokrenuta humanitarna akcija “Iskra ljubavi i nade za Iskru – pomoć jednoj djevojci da stane na svoje noge”.

Stoga Vas pozivamo, da pomognete ovoj izuzetnoj djevojci uplatom u skladu sa svojim mogućnostima

NA RAČUN ZA POSEBNE NAMJENE: pomoć za Iskru Glavak Šeperić; ZAGREBAČKA BANKA - KUNSKI RAČUN: HR3523600003513256514; ZAGREBAČKA BANKA - DEVIZNI RAČUN: HR6523600003245845889.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić