Dan Općine Kloštar Ivanić

Dan Općine Kloštar Ivanić i blagdan sv. Ivana krstitelja obilježen je u subotu 24. lipnja.


Svečano obilježavanje započelo je polaganjem vijenca kod spomen obilježja poginulim braniteljima Domovinskog rata u Parku hrvatskih branitelja. U ime Općine Kloštar Ivanić vijenac su položili načelnik Željko Filipović i predsjednik općinskog vijeća Krešimir Bunjevac. Također, vijence su povod dana Državnosti položili i članovi HVIDRA-e Kloštar Ivanić, Udruge specijalne jedinice policije Domovinskog rata RIS, te branitelji, vijećnici i ostali građani.


Nakon polaganja služena je sveta misa u župnoj crkvi, a u Pučkom domu održan je prigodni program za djecu i građane koji je uključivao predstavu „Uzbuna u nacionalnom parku“, nastup gitarista, Kloštranskih mažoretkinja, break dance skupine, malih tamburaša i vokalne skupine KUD-a Obreška, te limene glazbe DVD-a Kloštar Ivanić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić