Koncert dječjih zborova u Crkvi sv. Petra Apostola

U Ivanić Gradu u Crkvi sv. Petra Apostola će u nedjelju 22. travnja u 12 sati koncert održati dječji zborovi Scarlattine i Papandopuline pod vodstvom dirigentice Lorene Deidde i korepetitora Ivana Pernickog, u organizaciji udruge Glazbeni centar Papandopuline.

Scarlattine su djevojčice od 6 do 12 godina s područja istočnog dijela Zagreba. Ime su dobile po slavnom talijanskom kompozitoru Domenicu Scarlattiju. Papandopuline su također pjevačice od 6 do 12 godina, koje su ime dobile po velikom hrvatskom kompozitoru Borisu Papandopulu.

Oba zbora izvode klasičnu glazbu, često gostuju na humanitarnim i drugim događanjima diljem Hrvatske, uz renomirane hrvatske orkestre, na televiziji i radiju, te su osvojili brojne nagradne na državnim natjecanjima.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić