Izvještaji hitnih službi

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je jučer u popodnevnim satima u Savskoj ulici u Ivanić-Gradu u kući pronađen mrtav 73-godišnjak. Za sada se pretpostavlja kako je smrt nastupila prirodnim putem, budući da obavljenim očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


Djelatnici Policijske postaje Ivanić-Grad u proteklih su 24 sata pružili jedanaest intervencija.
Izdvajamo prometnu nesreću u mjestu Bunjani između osobnog automobila i traktora kojom prilikom je nastala materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

Također, protiv punoljetne muške osobe podnijet je optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi vrijeđanja policijskog službenika
Hitna medicinska postaja Ivanić- grad imala je 11 terenskih intervencija, od čega je jedna sa smrtnim ishodom. Odrađeno je i 15 ambulantnih pregleda zbog bolesti građana.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić