Čestitke povodom Dana antifašističke borbe

GRAD IVANIĆ- GRAD
Drage Ivanićanke, dragi Ivanićani,
Uz obilježavanje Dana antifašističke borbe nužno je da se osvrnemo na suštinsko značenje i povijesno nasljeđe antifašizma koje je duboko utkano u europske i hrvatske korijene.
Antifašizam je ugrađen u temelje moderne demokracije kao podsjetnik da bilo koja ideologija, pokret, vjera, narodnost ili bilo kakva ljudska različitost ne smiju biti povod razdvajanju u ekstremne krajnosti koje vode u razaranje ljudskih života.
Drage sugrađanke i dragi sugrađani, proslavimo Dan antifašističke borbe u ozračju zajedništva! Sretan nam svima Dan antifašističke borbe kada slavimo hrabrost i pobjedu nad najtamnijim vremenom naše povijesti!

Vaš Gradonačelnik,

Javor Bojan Leš

 

OPĆINA KLOŠTAR IVANIĆ
Poštovane građanke i građani Općine Kloštar Ivanić,
na dan 22.6.1941. osnivanjem Prvog sisačkog partizanskog odreda započela je organizirana antifašistička borba u Hrvatskoj.
Upravo zahvaljujući ovom pokretu i svima koji su sudjelovali u antifašističkoj borbi, danas živimo u miru i demokraciji, vladavini prava i poštivanju slobode pojedinca.
Antifašizam je utkan u temelje hrvatske državnosti i suvremene europske obitelji kojoj pripadamo pa s velikim ponosom, ali i osjećajem odgovornosti svima onima koji su nam omogućili da živimo u međunarodno priznatoj zemlji mira, demokracije i tolerancije ističemo veliko hvala.

Svim građanima čestitamo 22. lipnja Dan antifašističke borbe - Općina Kloštar Ivanić.

 

OPĆINA KRIŽ
Poštovane sugrađanke i sugrađani,
Dan antifašističke borbe državni je blagdan koji se slavi u znak sjećanja na 22. lipnja 1941. godine kad je u šumi Brezovica kod Siska osnovana prva antifašistička postrojba u tadašnjoj okupiranoj Europi. Obilježavajući Dan antifašističke borbe sa zahvalnošću se prisjećamo onih koji su dali živote za Hrvatsku i demokraciju. U ime Općine Križ, čestitamo svima Dan antifašističke borbe.

Općinski načelnik Općine Križ:
Marko Magdić, struč. spec. oec.

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ:
Mladen Rogić

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić