TURNIR TROFEJ DINAMO U IVANIĆU

Veliki malonogometni turnir Trofej Dinamo ove godine stiže u Ivanić- Grad.
Idućeg tjedna od ponedjeljka pa sve do nedjelje, (02.07. - 08.07.) na sportskom terenu Hotela Sport snage će odmjeriti najbolje malonogometne ekipe Zagreba i okolice. Nagradni fond je 15.000 kuna, a rezultati će se bodovati za završni turnir u Zagrebu.

Trofej Dinamo je natjecanje kojem je glavni cilj sačuvati duh Zagreba i Dinama, okupljati mlade i ponovno ih približiti sportskim terenima. Pokrenut je prošle godine, a na premijernom izdanju sudjelovalo je više od 50 ekipa i 500 igrača, sa završnicom natjecanja odigranoj na prepunoj Šalati.
Prošle godine igralo se u dva grada, Zagrebu i Zaprešiću, a drugo izdanje Trofeja Dinama igrat će se na četiri lokacije u Zagrebu te u Ivanić Gradu, Kutini i Bjelovaru.

Turniri se igraju u seniorskoj kategoriji, te po prvi puta u kategorijama žene i veterani.
Ekipe na svakom “kvalifikacijskom” turniru skupljaju bodove, a osam najboljih ekipa iz seniorske te po četiri najbolje iz veteranske i ženske konkurencije igrat će početkom rujna veliku završnicu na Šalati.
Finale će se održati neposredno prije početka revijalne utakmice kojom Futsal Dinamo svake godine tradicionalno predstavlja momčad za predstojeću sezonu.

Trofej Dinama promovirat će legendarni igrači GNK Dinama i Futsal Dinama: Silvio Marić, Tomislav Šokota, Eddy Bosnar, Hrvoje Čale i Antonio Franja, a cjelokupni nagradni fond iznosi više od 130.000 kuna.
Prijave ekipa za turnir u Ivanić- Gradu primaju se na brojeve 099 242 4107 ili 091 289 5060.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić