Izbor iz današnjih vijesti


Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje grada Velike Gorice te općina Kravarsko i Pokupsko nastale uslijed olujnog nevremena i tuče 28. lipnja, a koje je na navedenom prostoru nanijelo potpunu materijalnu štetu na poljoprivrednim kulturama te stambenim i gospodarskim objektima.

Rok za dostavu prijava za natječaj „Park kao inspiracija“ povodom 13. Bučijade u Ivanić-Gradu se produžuje do 30. srpnja, dok ostale odredbe natječaja ostaju neizmijenjene, što uključuje uvjet da oblikovanje skulptura, instalacija i landarta mora biti vezano uz Bučijadu, te shodno tome uključivati element buče. Prijedlog (s prilozima) se predaje u ured ili šalje na adresu TZG Ivanić-Grada.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Johovec oragnizira 13. KUP vatrogasno  natjecanje koje će se održati 08.07.2017. godine s početkom u 16:00 sati u Johovcu na poligonu konjičkog kluba CASSUS.

Hitne službe:
U protekla 24 sata Policijska postaja Ivanić- Grad zaprimila je osam dojava građana.
U  Ivanić- Gradu, Etanska bb, došlo je do prometne nesreće između dva osobna vozila sa materijalnom štetom;
U Topolju je na zapuštenom imanju pronađen jedan komad neeksplodiranog sredstva;
Podnijeta je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja zbog djela Krivotvorenja isprave;
U Ivanić- Gradu, kod učeničkog doma, pronađen je bicikl marke „Adler exclusive“ crno zelene boje, koji je pohranjen u Policijskoj postaji.


Vatrogasna postrojba Ivanić- Grad imala je dvije intervencije i to zbog požara traktora u Majdekovoj ulici u Ivanić- Gradu, te zbog požara trave i niskog raslinja uz 54. kilometar autoceste u blizini Rugvice.

Hitna medicinska postaja imala je pet terenskih intervencija od čega je jedna bila neuspješna reanimacija, te 18 ambulantnih pregleda, većinom zbog bolesti i jednog slučaja ozljede.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić