10 MEDALJA NA EP U SAMOSTRELU

U Estoniji je završeno 13. Europsko prvenstvo u gađanju field samostrelom. Hrvatska reprezentacija je ponovno zabilježila sjajan uspjeh osvojivši  pet zlatnih, tri srebrne i dvije brončane medalje.

U muškoj konkurenciji je zlatnu medalju osvojio Domagoj Pereglin, srebrnu Marijan Kajfeš, a Andrej Krstinić 7. mjesto.

U ženskoj konkurenciji je do svoje prve zlatne europske medalje stigla Valentina Pereglin, dodavši je svjetskom zlatu. Broncu je osvojila Nikolina Krivanek, koja za reprezentaciju nastupa 22 godine i ukupno (pojedinačno i ekipno) ima čak 28 medalja. Sanja Komar je osvojila 8.  mjesto.

U juniorskoj konkurenciji je Martin Oborovečki stigao do svoje prve zlatne medalje, nakon nekoliko srebrnih i brončanih u pojedinačnoj konkurenciji. Ivan Borak je bio deveti.

U kadetskoj konkurenciji je Oliver Mofardin završio na 5. mjestu, Karla Bartolović na devetom, a Iva Popović Gecan na desetom.

U konkurenciji seniora (veterana) Željko Tijan je bio peti.

Foto: www.crossbow-croatia.hr : Uz predsjednika Svjetske samostrelske unije Zagrepčanina Peru Stojnića (od 2017.), na fotografiji prvi zdesna, u delegaciji je bio i bivši svjetski viceprvak u samostrelu field Željko Duh (na fotografiji prvi lijevo), legenda ivanićgradskog streljaštva.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić