DANAS POČINJE TROFEJ DINAMO

Danas u Ivanić-Gradu započinje futsal turnir Trofej Dinamo Hotela Sport. Na izlučnom turniru Trofeja Dinamo u Ivanić-Gradu će nastupiti 14 muških i 6 ženskih ekipa.

Jučer je održano izvlačenje parova i konferencija za novinare, te je na teren postavljena specijalna umjetna podloga.

Muški dio turnira u 4 skupine se igra danas i sutra od 18 sati. Ženski dio turnira u dvije skupine i završnica s proglašenjem pobjednika će se igrati u nedjelju od 10 sati. Pobjednici će nastupiti najesen na završnom turniru Trofeja Dinamo u Zagrebu na Šalati od 31. kolovoza do 1. rujna, gdje će se okupiti pobjednici svih 7 izlučnih turnira, u muškoj, ženskoj i veteranskoj konkurenciji. Od naših lokalnih momčadi na turniru nastupaju „Ivanić do Meksika“, Hotel Sport, NK Naftaš-Ivanić, NK Kloštar, Sloga Križ i KMNL Ivanić, te sa čazmanske strane NK Draganac.

Raspored utakmica i rezultati moći će se pratiti na Facebook stranicama Hotela Sport, Sportom protiv droge i Trofej Dinamo. Ulaz na turnir je besplatan.

U okviru Trofeja Dinamo u Ivanić-Gradu će sutra u Hotelu Sport biti Plava noć Fotsal kluba Dinamo, na koju su pozvani svi zainteresirani građani.

Turnir su najavili predstavnik Trofeja Dinamo Danijel Ferić, zamjenik gradonačelnika Ivanić-Grada Tomislav Cuvaj, vlasnik Hotela Sport i Elektrocentra Petek Krešimir Petek, direktor turnira Sportom protiv droge Ivanić-Grad dr. sc. Mile Marinčić i predsjednik Športskog kluba Otok Goran Jozić.

TROFEJ DINAMO HOTELA SPORT

           

ŽENSKI TURNIR

 

GRUPA A:

 

GRUPA B:

 

1.

APEX

 

1.

CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ

 

2.

ŽNK "ODRA"

 

2.

MC PLUS

 

3.

METEORA FUTSAL

 

3.

SC FLEGAR

 
                 

MUŠKI TURNIR

 

GRUPA A:

 

GRUPA B:

 

1.

CVJETNO PINKDROIDS

 

1.

NK DRAGANEC

 

2.

IVANIĆ DO MEKSIKA

 

2.

KMNL IVANIĆ

 

3.

HOTEL SPORT

 

3.

CB OLIMP & CB DRIBLING

 

4.

NK NAFTAŠ IVANIĆ

 

4.

NK KLOŠTAR IVANIĆ

 

GRUPA C:

 

GRUPA D:

 

1.

BDMŽ SOFASCORE

 

1.

SLOGA KRIŽ

 

2.

CB DONITEJ

 

2.

PIMONT

 

3.

TISKARA DIKOPA MC PLUS

 

3.

AUTOKLUB SVEUČILIŠTE

 
                 
                 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić