IZBOR IZ VIJESTI

AKCIJA PP IVANIĆ

Zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima na području PU zagrebačke u 2018. godini, u petak, subotu i nedjelju od 06. do 08.srpnja i od 27.do 29. srpnja će se na području Policijske postaje Ivanić-Grad provoditi akcije „Alkohol i droge“ i „Brzina“, u svrhu povećanja sigurnosti u cestovnom prometu i sprečavanja najtežih prometnih prekršaja.

Akcija uključuje alkotestiranje svih zaustavljenih vozača, te kažnjavanje nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima i nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti u prometu, koji direktno utječu na  posljedice prometnih nesreća.

NOVA IZLOŽBA U POU

Izložba slika „Četiri godišnja doba“ Ivanićanina Miljenka Šimunovića, ulja na platnu pod geslom „Vrata u apstraktnu umjetnost“, biti će svečano otvorena u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad u četvrtak 12. travnja u 20 sati.

Na izložbi sudjeluje i Matica hrvatska Kloštar Ivanić, a pokrovitelj je Grad Ivanić-Grad. 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić