Kadetkinje upisale prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu

Hrvatska ženska kadetska reprezentacija jučerašnjom je pobjedom nad Egiptom osvojila prva dva boda na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj.

U susretu drugog kola skupine B, izabranice Gorana Bobića su, nakon poraza od Danske, uvjerljivo slavile protiv prvaka Afričkog kontinenta s 31:24.

Najraspoloženija u redovima Hrvatske bila je igračica ŽRK Ivanića Ana Malec sa šest pogodaka, koja je proglašena i za najbolju igračicu utakmice, a nagradu joj je predao hrvatski reprezentativac i igrač poljskog prvaka Kielcea Marko Mamić.

Nakon pobjede izbornik je bio zadovoljan: „Prva pobjeda i probijen led. Bilo je vrlo teško proživljavati ovih 60 minuta s mnogo promjena u ritmu, ali na kraju smo po rezultatu relativno lako došli do pobjede. Nadam se da će nam to dati vjetar u leđa, dodatnu energiju i samopouzdanje za utakmice koje slijede, a koje odlučuju prolazimo li dalje i s koje pozicije“

Idući susret na Svjetskom prvenstvu na rasporedu je sutra u 10 sati, a protivnik je Mađarska.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić