Igračice Ivanića vodile reprezentaciju do druge pobjede na SP

Hrvatska ženska rukometna kadetska reprezentacija jučer je na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj ostvarila važnu pobjedu protiv Švedske 24:18.

Utakmica je bila izjednačena sve do 48. minute i rezultata 18:18, od kada Šveđanke do kraja utakmice ne uspijevaju postići niti jedan pogodak, dok su Hrvatice sa šest golova u nizu osvojile dva vrijedna boda.

U redovima hrvatske reprezentacije najbolje su bile igračice Ženskog rukometnog kluba Ivanić Ana Malec sa 7 i Tina Barišić sa šest pogodaka.

Njima treba dodati i izvrsnu vratarku Petru Marinović koja je upisala 15 obrana od čega čak tri sedmerca.

Izbornik Goran Bobić zadovoljan je igrom svojih rukometašica: “Četvrto kolo naše skupine je završilo sretno za nas. Teška utakmica, ali moram reći da sam izuzetno ponosan na cure. Odigrale su puno discipliniranije nego prije. Imali smo puno bolju komunikaciju i emocije koje su pokazale su ono što nam treba i ono što trebamo stalno pokazivati. Turnir se sada otvara dalje. imamo nove prilike i novu utakmicu za dva dana. ići ćemo korak po korak, nastaviti se marljivo pripremati i raditi i nadati se najboljem.

Najbolja igračice utakmice Ana Malec istaknula je dobru igru u drugom poluvremenu: “Prvo poluvrijeme nismo baš dobro otvorile. Obrana je bila u skladu s onime što smo se dogovorile s trenerom, ali u napadu nismo nalazile prazne prostore koji su se otvarali na pozicijama jedan i dva. Drugo poluvrijeme otvorile smo puno bolje. Obrana se pojačala, digli smo tempo, a u tranziciji smo zabili par lakih golova i to nas je dovelo do pobjede.

Nakon četiri odigrana kola naše kadetkinje imaju dvije pobjede i dva poraza, a posljednje kolo u skupini na rasporedu je već danas protiv Čilea.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić