Izbor iz današnjih vijesti

Za ponedjeljak sazvana druga sjednica vijeća Općine Kloštar Ivanić. Predložen je dnevni red od 12 točaka, a izravni prijenos sjednice moći ćete slušati u programu obiteljskog radija Ivanić u ponedjeljak u 16 sati.

Ovog tjedna je održana 4. sjednica Projektnog tima za razvoj palijativne skrbi na području Zagrebačke županije.
Članovi tima su na sjednici raspravljali o prikupljenim podacima o stanju i potrebama u palijativnoj skrbi i dogovorili su daljnju raspodjelu poslova oko izrade strateškog Plana, koji bi trebao biti izrađen do kraja rujna ove godine.
 
Općina Križ na poziv Udruge za zaštitu i prava životinja “Prijatelji životinja”  ovom objavom priključuje se kampanji pod nazivom „Obitelj na more, a pas na ulicu?!”: ?”, s ciljem osvješćivanja javnosti o problemu napuštanja životinja.Ove godine naglasak je stavljen na obavezu mikročipiranja pasa s obzirom na to da je ova zakonska obaveza na snazi od 2004. godine, s propisanom kaznom do 6000 kuna, a unatoč tome u Hrvatskoj čak 30 posto građana nije ispunilo tu osnovnu obavezu.

Novo rukovodstvo Hrvatske udruge radijskih nakladnika na čelu s predsjednikom Željkom Švendom održali sastanke s predstavnicima Hrvatske regulatorne agencije za mrežne aktivnosti, Vijeća za elektroničke medije i Ministarstva kulture.

Javna vatrogasna postrojba Ivanić Grad i DVD Razljev su otputovali na 16. Međunarodno natjecanje vatrogasaca i 21. Međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži, poznatije kao Vatrogasna olimpijada, koje će se održati u austrijskom Villachu od 9. do 16. srpnja.
Na Olimpijadi će sudjelovati oko 280 natjecateljskih odjeljenja, tj 3500 natjecatelja iz čak 50-tak zemalja, uključujući cijelu Europu, SAD i Rusiju.

Košarkaška kadetska reprezentacija u drugoj pripremnoj utakmici izgubila od Rusa u Ivanić- Gradu rezultatom 56:50.
U 16 reprezentaciju očekuju još dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore u Daruvaru.
zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić