Pedijatrici Mariji Bonto Boban priznanje 14. rujan

Jednoglasnom odlukom vijećnika Općinskog vijeća Križa, Priznanje «14. rujan» ove će godine biti dodijeljeno pedijatrici, dr. Mariji Bonto Boban. Kako stoji u obrazloženju priznanje se dodjeljuje u znak javnog priznanja za nesebičan i predan rad te brigu o zdravlju djece na području Općine Križ.

Zahvale Općinskog načelnika Općine Križ bit će dodijeljene Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Obedišće za aktivan i nesebičan rad na području vatrozaštite, rad s djecom i sportske vatrogasne rezultate kao i aktivno sudjelovanje u radu Mjesnog odbora i Općine Križ, Vatrogasnoj limenoj glazbi Općine Križ povodom 90 godina postojanja i rada s mladima te aktivnog promicanja limene glazbe i Općine Križ i Lei Čataj, diplomiranoj arheologinji, za posebna dostignuća na području arheologije, promociji arheološke i kulturne baštine antičkog nalazišta Sipčina u Okešincu i Općine Križ.

Priznanje «14. rujan» i Zahvale dobitnicima će biti uručene na svečanoj sjednici Općinskog vijeće Općine Križ koja će se u prigodi obilježavanja Dana Općine Križ održati u petak, 14. rujna.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić