U Ivanić- Gradu održane 16. športske igre HVIDRA-e Zagrebačke županije

Ove subote u Ivanić- Gradu su održane 16. športske igre Zajednice udruga HVIDR-e Zagrebačke županije.
240 branitelja iz osam udruga natjecalo se u 9 disciplina: utrci u invalidskim kolicima, pikadu, visećoj kuglani, stolnom tenisu, šahu, streljaštvu, kuglanju, boćanju i ribolovu.

Igre su u Sportskoj dvorani Žeravinec otvorili zamjenik župana Hrvoje Frankić, ispred ureda župana Tihana Zemljak, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj i predsjednik županijske zajednice udruga i članova HVIDRA-e Stjepan Gudec, dok je fra Franjo Vuk blagoslovio sve prisutne i poželio im puno sreće u natjecanju.

Nakon svečanog otvaranja sudionici su se uputili na sportska borilišta na tri lokacije u gradu dok su delegacije uzvanika i braniteljskih udruga položile vijence na Spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima u Parku hrvatskih branitelja.
Najbolja ekipa 16. športskih igara je HVIDRA Samobora i Svete Nedelje. Na drugom mjestu završili su domaćini iz Ivanić- Grada, a kao treći HVIDRA Zaprešić.

Treba istaknuti kako su dva člana pobjedničke ekipe HVIDRA-e Ivanić u natjecanju u visećoj kuglani svojim rezultatom osigurala nastup na državnoj završnici koja će se sredinom listopada ove godine održati u Vukovaru.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić