Margareta Franković trostruka prvakinja Hrvatske

15. i 16. rujna održano je Prvenstvo Hrvatske u sportskom streljaštvu oružjem velikog kalibra - pištoljem i revolverom na Automatskoj streljani Vrapčanski potok Zagreb.
Članica Streljačke udruge sv. Mihovil Lučko Margareta Franković ponovo je dokazala da dominira velikim kalibrom osvojivši trostruki naslov prvakinje Hrvatske.

U subotu je održano natjecanje u disciplini 25 m pištolj ili revolver središnjeg paljenja u kojemu je Margareta rezultatom od 289 krugova (isti rezultat je ostvario i prvak u muškoj konkurenciji) ostvarila prvo mjesto te postavila novi državni rekord u ženskoj konkurenciji, poboljšavši svoj prošlogodišnji rekord za tri kruga. Ovim rezultatom ostvarila je pravo na – kategorizaciju sportaša po Pravilniku Hrvatskog olimpijskog odbora i to „vrhunski sportaš“.

Drugoga dana natjecanja organizirane su preostale dvije discipline.
Na 25 m revolver serijski 10+10 hitaca Margareta Franković je rezultatom od 179 krugova ponovo zauzela prvo mjesto u ženskoj konkurenciji.
Treća disciplina 25 m pištolj serijski 10+10 hitaca, najteža disciplina po tehnikama izvođenja gađanja u brzom dijelu, donijela je novu pobjedu, “treću krunu“ i novi državni rekord Margareti Franković.
Margareta je s rezultatom od 188 krugova ostvarila prvo mjesto, a državni rekord poboljšala za 13 krugova.

Ekipa Streljačke udruge sv. Mihovil Lučko ekipno je u sve tri discipline pobjednik, te je postavljen novi državni rekord za ekipu u disciplini 25 m pištolj ili revolver središnjeg paljenja serijski 15+15 hitaca.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić