Otvorena izložba "Bajeri - ljepota u oku, mir u duši"

Jučer je u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić- Grad otvorena izložba fotografija Zdenka Vanjeka pod nazivom „Bajeri – ljepota u oku, mir u duši“.

Svrha izložbe je posjetiteljima pokazati ljepotu prirode na bajerima, te njene mijene kroz godišnja doba s ciljem da i ostali stanovnici grada uživaju u toj ljepoti.

Autor je izložbu posvetio svom prijatelju i znamenitom sugrađaninu Stanku Petroviću, a otvorena je do 2. listopada.
Izložbu su otvorili ravnateljica muzeja Ivanić- Grada Vida Pust Škrgulja i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, dok su se za glazbeno- umjetnički dio programa pobrinuli Vokalno instrumentali sastav „Pelister“ i Štefica Vanjek pjesmom iz zbirke „Zrnje na vjetru“ Stanka Petrovića.

Ovom izložbom ujedno je započelo i tradicionalno obilježavanje Dana europske baštine koji će u Pučkom otvorenom učilištu trajati do 4. listopada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić