Priznanje Cyclist Welcome Quality za Turističku zajednicu Ivanić- Grada

Turistička zajednica Zagrebačke županije jučer je dodijelila standarde kvalitete Cyclist Welcome Quality ugostiteljskim, objektima sa smještajnim kapacitetima kao i turističko-informacijskim centrima koji na prostoru županije pružaju dodatne usluge cikloturistima.

Uvjete za ulazak u Cyclist Welcome mrežu zadovoljilo je 27 objekata, koji su kategorizirani s dvije do pet zvjezdica odnosno svrstani su u dvije kategorije - osnovna ponuda i dodatna ponuda.
S područja Grada Ivanić- Grada priznanja su dobili Hotel Sport i Seoski turizam Kezele, kao i Turistička zajednica Grada Ivanić- Grada.

Ružica Rašperić, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije naglasila je kako su cikloturisti izuzetno važni gosti, zbog toga što ih je u Europi oko 60 milijuna, a godišnje troše osjetno više od 'klasičnih' turista. U zadnje dvije godine posvećena je velika pažnja razvoju cikloturizma na području županije, grane turizma koja godišnje raste stopom od 15 do 20 posto.

Tijekom proteklih godina Turistička zajednica Zagrebačke županije pripremila je 13 izdanja karata biciklističkih staza, u ukupnoj duljini od 1317 kilometara, a u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama i Regionalnom razvojnom agencijom Zagrebačke županije izrađena je i Cikloturistička ruta Zagrebačke županije, ukupne duljine 207 kilometara.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić