Otvorena nova kuglana u Ivanić- Gradu

Jučer je u Sportskom parku Zelenjak službeno otvorena novouređena gradska kuglana u Ivanić-Gradu.
Nova kuglana je postavljena u suradnji s Gradom Zaprešićem, a prve čunjeve srušili su gradonačelnik Grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.
Zaprešić je u svrhu održavanja Svjetskog kupa sagradio novu, modernu kuglanu, a kompletni troškovi kuglane u Ivanić- Gradu, s preseljenjem staza, mehanike i obnove prostora za gledatelje, sustava grijanja i novog televizora potrebnog za natjecanja iznosili su oko 300.000 kuna.
Prisutne su pozdravili i tajnik Gradske zajednice športskih udruga Igor Mužina i Zdravko Serdar, predsjednik Kuglačkog kluba Zanatlija čiji su članovi isprobali nove četiri staze.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić