Izvještaji hitnih službi

Službenici Policijske postaje Ivanić- Grada u  proteklih 24 sata pružili su 8  intervencija na zahtjev građana od kojih izdvajamo narušavanje javnog reda i mira u mjestu Posavski Bregi, kojom prilikom je počinitelj pod utjecajem alkohola vrijeđao  djelatnicu i goste ugostiteljskog objekta. Navedeni je uhićen i zadržan u prostorijama policijske postaje do otrežnjenja. Protiv istoga slijedi optužni prijedlog prekršajnom sudu u Ivanić- Gradu.

U Ivanić-Gradu i Rečici Kriškoj od strane nepoznatog počinitelja došlo je do krađe novaca iz obiteljskih kuća.

Jučer oko 14,00 sati u Zajčićevoj ulici u Ivanić- Gradu , pas bez nadzora je napao maloljetnu osobu koja je zadobila lakše tjelesne ozljede, a  u večernjim satima u Obedišću također je pas bez nadzora napao drugog psa gdje se umiješao vlasnik drugog psa da ga obrani, te tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede. Protiv vlasnika koji su držali pse bez nadzora slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom vikenda Hitna medicinska postaja Ivanić –Grad imala je 16 intervencija od čega jednu sa  smrtnim ishodom.
Također, imali su i 42 pacijenta u ambulanti, uglavnom stariju populaciju zbog povišenog  krvnog  tlaka, vrtoglavice i srčanih tegoba uzrokovane dehidracijom i visokim temperaturama.

Stoga još jednom upozorenje za sve građane,  a osobito stariju populaciju- izbjegavati sunce, nositi kape, šešire i slično, te piti puno tekućine. U slučaju bilo kakvih tegoba javiti se nadležnim liječnicima  obiteljske medicine ili u Hitnu medicinsku službu.

U protekla 24 sata Hitna je imala još 6 intervencija i 21 ambulantni pregled.

Vatrogasna postrojba Ivanić- Grad imala je dvije intervencije i to uklanjanje gnijezda stršljena, te pomoć pri izlijetanju automobila s autoceste A3 kod IKEA-e pri čemu je smrtno stradala jedna osoba.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić