Zamjenik Cuvaj primio delegaciju HNS-a

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija, selekcija „U 19“, danas će od 15:30 minuta odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Turske u Sportskom parku Zelenjak u Ivanić- Gradu.

Povodom premijernog susreta jedne hrvatske nogometne reprezentacije u Ivanić- Gradu, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj u prostorijama gradske uprave primio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza.

Delegacija predvođena višim savjetnikom u Hrvatskom nogometnom savezu Zorislavom Srebrićem, glavnim instruktorom HNS-a i tehničkim direktorom svih mladih selekcija Sretenom Ćukom, te izbornikom mlade reprezentacije Ivanom Gudeljom imala je samo riječi pohvale za uvjete i gostoljubivost koju su dobili u Ivanić- Gradu.

Zamjenik gradonačelnika izvijestio je o kontinuiranom ulaganju u sportski park Zelenjak i sportske dvorane napomenuvši kako se svako ulaganje u sport višestruko vraća, te da će se isto tako nastaviti i ulaganja u travnati teren na nogometnom igralištu u Sportskom parku Zelenjak.

Članovi delegacije posebno su zadovoljni lokacijom i prometnom povezanošću s glavnim gradom, te napomenuli kako bi za češće gostovanje reprezentacija u Ivanić- Gradu trebalo jedino proširiti trenutne smještajne kapacitete.

Također, upoznati su s nogometnom pričom oko Naftaš Ivanića, posebno škole nogometne mladeži, te smatraju kako bi na dobrim primjerima u Osijeku i Rijeci i Ivanić- Grad mogao i trebao u budućnosti imati u najmanju ruku jednog stabilnog četvrtoligaša.

Humanitarna akcija

Iskra Glavak Šeperić iz Lekenika je još u ranom djetinjstvu oboljela od progresivne spinalne mišićne atrofije i već godinama je vezana uz kolica. Najviše joj pomaže vježbanje na uređaju “Lokomatu”, uz pomoć kojega je za nekoliko dana postigla veći napredak nego kroz godine vježbanja i fizikalnih terapija te joj je dao nadu da bi mogla prohodati barem uz pomoć štaka. Za Iskrinu terapiju potrebno je izdvojiti 5.600 kn tjedno pa je pokrenuta humanitarna akcija “Iskra ljubavi i nade za Iskru – pomoć jednoj djevojci da stane na svoje noge”.

Stoga Vas pozivamo, da pomognete ovoj izuzetnoj djevojci uplatom u skladu sa svojim mogućnostima

NA RAČUN ZA POSEBNE NAMJENE: pomoć za Iskru Glavak Šeperić; ZAGREBAČKA BANKA - KUNSKI RAČUN: HR3523600003513256514; ZAGREBAČKA BANKA - DEVIZNI RAČUN: HR6523600003245845889.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić