Zamjenik Cuvaj primio delegaciju HNS-a

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija, selekcija „U 19“, danas će od 15:30 minuta odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Turske u Sportskom parku Zelenjak u Ivanić- Gradu.

Povodom premijernog susreta jedne hrvatske nogometne reprezentacije u Ivanić- Gradu, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj u prostorijama gradske uprave primio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza.

Delegacija predvođena višim savjetnikom u Hrvatskom nogometnom savezu Zorislavom Srebrićem, glavnim instruktorom HNS-a i tehničkim direktorom svih mladih selekcija Sretenom Ćukom, te izbornikom mlade reprezentacije Ivanom Gudeljom imala je samo riječi pohvale za uvjete i gostoljubivost koju su dobili u Ivanić- Gradu.

Zamjenik gradonačelnika izvijestio je o kontinuiranom ulaganju u sportski park Zelenjak i sportske dvorane napomenuvši kako se svako ulaganje u sport višestruko vraća, te da će se isto tako nastaviti i ulaganja u travnati teren na nogometnom igralištu u Sportskom parku Zelenjak.

Članovi delegacije posebno su zadovoljni lokacijom i prometnom povezanošću s glavnim gradom, te napomenuli kako bi za češće gostovanje reprezentacija u Ivanić- Gradu trebalo jedino proširiti trenutne smještajne kapacitete.

Također, upoznati su s nogometnom pričom oko Naftaš Ivanića, posebno škole nogometne mladeži, te smatraju kako bi na dobrim primjerima u Osijeku i Rijeci i Ivanić- Grad mogao i trebao u budućnosti imati u najmanju ruku jednog stabilnog četvrtoligaša.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić