Ivanić- Grad: Hrvatska - Turska 1:4

Hrvatska nogometna U19 reprezentacija jučer je u prijateljskoj utakmici u Ivanić- Gradu poražena od Turske rezultatom 4:1.

Ispred punih tribina na Sportskom parku Zelenjak, Turska je povela već u 7. minuti iz kaznenog udarca.
Uslijedilo je po nekoliko prilika sa svake strane uz par sumnjivih situacija u gostujućem šesnaestercu, da bi u 32. minuti za Hrvatsku prizemnim udarcem s 10 metara izjednačio igrač Rijeke Denis Bušnja.

U nastavku, Turska je bila bolja ekipa, iskoristila je sve svoje šanse i loše reakcije hrvatske obrane i do 77. minute postigla tri gola.
Najbolju priliku za Hrvatsku je pri rezultatu 2:1 propustio Antonio Marin nakon što je solo akcijom prošao tursku obranu ali se spetljao ispred golmana i nije uspio uputiti udarac prema vratima.

Turska je tako uzvratila za poraz od 2:1 u prvoj utakmici odigranoj u utorak u Sigetu, a Hrvatskoj je ovo bila zadnja provjera prije kvalifikacijskog turnira za Europsko prvenstvo 2019. godine na kojem će snage odmjeriti s Makedonijom, Luksemburgom i domaćinima Češkom.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić