Nagrade za najkreativnije na 14. Bučijadi

U sklopu Bučijade i ove je godine bila organizirana i zajednička akcija ukrašavanja okućnica, prozora, izloga, restorana, kafića, škola, vrtića, poslovnih prostora, kao i štandova izlagača bučama.

Članovi ocjenjivačke komisije Snježana Dević i Maja Sraka fotografirale su prijavljene prostore ukrašene bučama, te obišle sve štandove izlagača i izabrale najbolje, kojima su jučer na glavnoj pozornici dodijeljena priznanja.

Priznanje za najljepše uređen izlog osvojio je Servis Tim, priznanje za najljepše uređen ugostiteljski objekt dobilo je Izletište Petek, najljepše uređenom okućnicom proglašena je okućnica obitelji Magić, najljepše uređenom javnom ustanovom proglašeno je Pučko otvoreno učilište Ivanić Grad, priznanje za najljepše uređen štand prodajnog sajma bučinog ulja osvojio je OPG Cupek, najljepše uređen štand na tržnici Maznica bio je štand P.G.-a Nikoline Lučić, a nagradu za najljepše uređeni štand na Trgu Vladimira Nazora osvojio je obrt Tomac Rukotvorine.
U kategoriji za najoriginalniju buču nagradu je osvojio OPG Tumpak Zlatko, dok je nagrada za najveću buču otišla u ruke Andre Ivakovića.

Na natječaju Fotolovca prvu nagradu je osvojila Tara Brković, drugo Lara Sekulić, dok je treću nagradu osvojila Lana Starčević.

U sklopu Bučijade i ove je godine održan i natječaj «Buča kao inspiracija». Od 9 instalacija koje su bile izložene u parku, stručni žiri u sastavu Zlatko Bublić i Zvjezdana Jembrih najboljom je proglasio skulpturu Ivane Ožetski pod nazivom «Geometrija života».

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić