48. godina s Vama!

Obiteljski radio Ivanić radi od 23. listopada 1970. godine, pa mu je danas 48. rođendan.
Naša je misija biti na usluzi svim svojim slušateljima kao servis koji ima informacije za svakoga stanovnika i posjetitelja, te omogućiti građanima slobodan pristup i kroz utjecaj etera pomoći im u rješavanju problema s institucijama.

U ostvarivanju misije financijski nam pomažu osnivači i suvlasnici radija, Grad Ivanić-Grad i općine Križ i Kloštar Ivanić, čime daju nenadoknadiv doprinos informiranosti svojega stanovništva, te istovremeno zajedničkim radom omogućujemo djelovanje poduzeća Obiteljski radio Ivanić d.o.o.

Osim na 99,4 MHz, slušati nas se može u realnom vremenu i na internetu, i to u cijelom svijetu, na adresi www.ori.hr
Za one koji ne mogu redovito slušati radio, na istoj web stranici objavljujemo izbor iz dnevnih vijesti, te omogućujemo naknadno preslušavanje emisija u rubrici PODCASTING. Pored telefona, telefaxa ili e-maila, s nama možete komunicirati i preko facebooka. Neki nas redovito i rado posjećuju u sjedištu u Parku hrvatskih branitelja u Ivanić-Gradu.

Nas desetak, koji smo se i u proteklih 365 dana trudili stvarati što informativniji i bogatiji 24-satni program, zahvaljujemo na podršci naročito vama slušateljima, jer, i ako nas ponekad kritizirate, čvrsto stojite uz nas, i time branite prije svega svoje pravo na informiranost i pravo na svoj utjecaj na rad lokalnih vlasti i život u lokalnoj zajednici. Zahvaljujemo vam, poštovani slušatelji, na odanosti, pa i onima koji nas se sjete samo kad nestane vode, plina ili struje.

Ovog je tjedna u Ivanić-Gradu, Križu, Kloštru Ivaniću, i u županiji, veliki broj događaja, koje moramo popratiti, pa ćemo rođendan obilježiti samo s ovih nekoliko prigodnih rečenica.

Od srca zahvaljujemo svima koji ste nam poslali čestitke i uputili lijepe rođendanske želje, jer nas time ohrabrujete u stvaranju vjerodostojnog programa i dajete poticaj za borbu za poboljšanje prihoda i uvjeta rada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić