Ivanićgradski darivatelji krvi primili priznanja

Povodom Dana darivatelja krvi Gradsko društvo Crvenog križa tradicionalno je u suradnji s Gradom Ivanić- Gradom organiziralo primanja za darivatelje kako bi im zahvalili na humanosti i plemenitosti, te podsjetili javnost koliko je darivanje krvi važno u spašavanju ljudskih života.

U spomen domu Alojza Vulinca predsjednik i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Matija Grdan i Ivana Bajt, te zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj dodijelili su priznanja i nagrade za višestruka i prva darivanja,obiteljska, završna, te za volontere Crvenog Križa.

Za 10 darivanja nagrade je primio Ivan Dominković, za 30 Antonio Milić, za 35 Nadica Klak, za 50 Željko Jambrečina i Mateo Šimunac, za 75 Zvonko Nikšić, Željko Posilović, Antun Babić i Igor Cepetić i za 100 darivanja Ivo Lisjak.
Također, priznanja za završno darivanje primili su Milica Rodeš i Ivan Hudovernik, obiteljsko priznanje obitelj Delinić, a za dugogodišnje volontiranje Golub Adamović, Franjka Kalinić i Štefica Kranjčec.

Ravnateljica Ivana Bajt je istaknula kako je prošlogodišnji plan društva od 1100 doza premašen i prikupljeno je 1445 doza, od čega je 57 darivatelja po prvi puta dalo krv.I ove godine je plan za prvih devet mjeseci uvjerljivo premašen i na području Otoka Ivanića skupljeno je 976 doza od čega je na području Grada prikupljeno 670.

Općine Kloštar Ivanić i Križ će darivatelje krvi sa svog područja primiti i prigodno nagraditi sutra u 10, odnosno u 14 sati.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić