14. Memorijal Rudolfa Perešina

Danas se u Ivanić-Gradu u okviru 14. Memorijala Rudolfa Perešina provodi tradicionalni edukativni program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva za učenike osnovnih i srednje škole s područja Ivanić-Grada te predavanje predstavnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva za učenike 3. i 4. razreda srednje škole Ivana Šveara Ivanić-Grad. Predavanje je za učenike održao suborac Rudolfa Perešina, pilot pukovnik Samir Ćorić i satnik Tomislav Lažeta, dok je ispred Grada Ivanić-Grada pozdrave uputio zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Na Sportskom parku Zelenjak u šatoru, Glavni stožer Hrvatske vojske pripremio je za zainteresirane upoznavanje s mogućnostima školovanja i zapošljavanja te sa simulatorom letenja.

Memorijal Rudolfa Perešina bit će nastavljen u nedjelju 28. listopada polaganjem vijenaca na spomenik Rudolfu Perešinu u Ivanić-Gradu u 10 sati i svečanom akademijom u Cagincu od 11 sati na kojoj će nastupati Klapa Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice.

Karate turnir u spomen Rudolfu Perešinu bit će organiziran u Sportskoj dvorani Križ u subotu 27. listopada u organizaciji Karate kluba KIK Kloštar Ivanić i Križ.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić