Izbor iz današnjih vijesti

Zbog olujnog nevremena praćenog tučom koje je dana 07. srpnja 2017. pogodilo Grad Ivanić-Grad i okolicu mole se građani koji su pretrpjeli štete na svojim poljoprivrednim kulturama da prijave nastale štete.
Nastalu štetu građani mogu prijaviti osobno ili telefonski (01/2831-360) Gradskoj upravi, svaki radnim danom od 08:00 do 15:30, zaključno sa petkom 14. srpnja. Ukoliko se na  osnovu pristiglih zahtjeva pokaže potreba za proglašenjem elementarne nepogode za naše područje, Grad Ivanić-Grad će zahtjev za proglašenjem elementarne nepogode uputiti Zagrebačkoj županiji.

Muzej Ivanić Grada je za sve zainteresirane tijekom ljeta pripremio posebne sadržaje za djecu i odrasle na prostorima Parka i Muzeja.
Svoj program započinju sutra «Ljetnom čitaonicom pod krošnjama» za sve uzraste, a sve posjetitelje očekuje mogućnost čitanja u parku ili ispred muzeja, uz opciju razgledavanja muzejskog postava.Ljetna čitaonica će trajati do rujna, i to svake srijede i subote od 10 do 12 sati. Uz čitanje pod krošnjama, u planu su još i mala muzejska druženja uz glazbu i književnost, kreativne radionice, filmovi i razgovori s prijateljima na različite teme, o čijem terminu održavanja će svi biti pravovremeno obaviješteni.

Udruga umirovljenika i građana «Radost» Križ  je ove nedjelje sa svojim zborom sudjelovala na 11. Međunarodnom festivalu folklora «Iz bakine škrinje» u Kalniku.
Nakon povratka sa Festivala nastavili su sa svojim aktivnostima, pa su tako jučer imali svečano otvorenje prostorije Udruge na Trgu sv. Križa u Križu. Uz bogat domjenak i glazbu, vrpcu je prerezao zamjenik načelnika Zlatko Hrastić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić