Gradonačelnik posjetio Visoku školu

Gradonačelnik Ivanić- Grada Javor Bojan Leš danas je u pratnji dekana Mile Marinčića obišao Visoku školu Ivanić- Grad i pritom se obratio prvoj generaciji studenata upisanih na studijski program Fizioterapije.

Svaki student je dobio prigodne poklone s logom Grada, a gradonačelnik je svima prisutnima poželio puno sreće u njihovom akademskom obrazovanju i ugodno studiranje u Ivanić- Gradu.

Studenti u Visoku školu u Ivanić Gradu dolaze iz 8 županija – od Dalmacije, Slavonije, Istre i središnje Hrvatske, kao i s čitavog područja Otoka Ivanića. Predavanja za 20 redovnih i 20 izvanrednih studenata službeno su krenula prošloga tjedna, a nakon odslušanih 6 semestara studenti će steći titulu stručni prvostupnik fizioterapije.

Ono što Visoku školu Ivanić-Grad čini posebnom je povezanost sa Specijalnom bolnicom Naftalan što objema institucijama daje notu više, a studentima jedinstvenu priliku da u okviru gotovo integriranog studentskog kampa dobiju teorijsko i praktično znanje.

Gradonačelnik Javor Bojan Leš je najavio i kontinuitet gradskih ulaganja u Visoku školu u narednim godinama od kojih su najvažniji uređenje dodatnih potrebnih prostorija u zgradi u kojoj su trenutno Komunalni centar i Ivaplin, ali i u dogovoru sa Zagrebačkom županijom, prenamjena krila đačkog doma u budući studentski dom.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić