Karatisti KIK-a i Mladosti osigurali nastup na Europskom prvenstvu

Prošloga vikenda u Čavlima je održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete i mlađe seniore.
Karatisti Mladosti Ivanić Grad ostvarili su tri odlična rezultata: u kategoriji juniora, borbe -68 kg Leo Marković osvojio je 1.mjesto, a zlato je pripalo i Vladimiru Gašparu u kategoriji mlađih seniora, borbe -60 kg. Ema Zetica je u kategoriji juniorki borbe -48 kg osvojila brončanu medalju.
Na prvenstvu Hrvatske su još nastupili i Stela Crnobrnja, Fran Prižmić, Antun Vujević, Jakov Rukavina i Valentino Ivanić.

Leo Marković i Vladimir Gašpar ovim su rezultatom osigurali nastup na Europskom prvenstvu koje će se održati u Danskoj u veljači iduće godine, te tako postali dio nacionalne selekcije Hrvatskog karate saveza.

 U subotu je u Ljubljani održan "Ljubljana open", drugi od tri izborna turnira koji se boduju za sastav reprezentacije Hrvatske koja će nastupiti u katama na Europskom prvenstvu
Član Karate kluba KIK Luka Koščević je nakon srebra s turnira u Beogradu osvojio je broncu u Ljubljani čime je stekao nedostižnu prednost ispred ostalih konkurenata u kategoriji juniora i nastavio niz od četiri godine vladavine u svojoj kategoriji- od kadeta 2015. i 2016. do juniora 2017 i 2018. godine.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić