Paljenje prve adventske svijeće u Ivanić-Gradu

Uz jedan od najvećih kršćanskih blagdana i početka Došašća, ispred crkve sv. Petra apostola u Ivanić-Gradu bit će u subotu 1. prosinca s početkom u 18 sati i 30 minuta, nakon večernje mise, zapaljena prva adventska svijeća.

Obred će predvoditi župnik Branko Koretić, a gradonačelnik Javor Bojan Leš upalit će prvu svijeću na adventskom vijencu. Događanje će upotpuniti Ženska pjevačka skupina KUD-a Ogranak seljačke sloge Posavski Bregi.

Svi prisutni zagrijat će se čajem i kuhanim vinom. Ukrašavanje adventskog vijenca povjereno je članicama udruge Žaba i djelatnicima Komunalnog centra Ivanić-Grad, a pod pokroviteljstvom Grada i gradske turističke zajednice.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić