Isplata božićnica za umirovljenike i nezaposlene u Općini Kloštar Ivanić

Općina Kloštar Ivanić će od ponedjeljka 3. prosinca isplaćivati božićnice umirovljenicima i nezaposlenima s područja općine.

Umirovljenicima koji imaju prebivalište na području općine Kloštar Ivanić i primaju mirovinu u iznosu do 2.000,00 kn –uključivo sva mirovinska primanja navedena na odresku o isplati mirovine, isplaćivat će se božićnica u iznosu od 100,00 kn.

Nezaposlenim osobama koje imaju prebivalište na području općine Kloštar Ivanić, a koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad do 25. studenog ove godine i koje nisu primatelji novčane naknade isplaćivat će se božićnica također u iznosu od 100,00 kn.

Božićnice će se isplaćivati od ponedjeljka 03.prosinca do petka 14.prosinca, radnim danom, od 11:00 do 14:00 sati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kloštar Ivanić, Školska 22., I. kat, soba 7.

Mole se svi umirovljenici i nezaposleni da se pridržavaju termina jer van navedenog vremena isplata neće biti moguća.

Umirovljenici su obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine iz prethodnog mjeseca, te će potpisati izjavu da je to jedini redoviti izvor prihoda.
Nezaposlene osobe obvezne su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Ivanić-Grad.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić