MRK Ivanić u posljednjim sekundama svladao Metalac

Rijetko viđenu dramu priredili su svojim navijačima rukometaši Ivanića koji su u 12. kolu 1. lige Sjever u dvorani Žeravinec svladali Metalac 23:22.

Dvije minute prije kraja susreta činilo se sigurnim kako će bodovi otići u Zagreb. Gosti su imali dva pogotka prednosti, loptu i igrača više, a deset sekundi do kraja "time out" uz izjednačenje i posljednji napad.

Međutim igrači prošlosezonskog Premierligaša su nakon svega par dodavanja uspjeli izgubiti loptu, nakon čega je Robert Magdić spriječio kontranapad tako što nije dopustio domaćem vrataru da dođe do lopte, za što je nagrađen izravnim crvenim kartonom, a Ivanić sedmercom koji je na oduševljenje svih navijača i domaće klupe realizirao Leon Lukačec.

Junak utakmice, mladi Leon Lukačec završio je utakmicu, sa šest pogodaka od čega čak četiri u posljednje tri minute uključujući i dva realizirana sedmerca u posljednjoj minuti.
Treba spomenuti i Dominka Vidakovića s 8 golova, te vratara Luku Bumbaka s 15 obrana. Za mali broj pogodaka zaslužan je i gostujući golman David Henigman koji se zaustavio na čak 17 obrana.

Niz nepobjedivosti nastavio se tako na osam kola čime je Ivanić stigao do treće pozicije na ljestvici s bodom manje od vodeće Virovitice.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić