Kloštar Ivanić: Zapaljena prva adventska svijeća

U organizaciji Udruge Prijatelji Kloštra jučer je u općinskom središtu upaljena prva adventska svijeća na vijencu koji je postavljen oko starog bunara. Svijeću je upalio župnik Robert Ćibarić u nazočnosti velikog broja mještana ali i gostiju susjednih općina i Grada Ivanić-Grada.

Prisutne je pozdravio općinski načelnik Željko Filipović, a svečanost uveličala Pjevačka skupina Angeline KUD-a Kloštar.
Volonterke Crvenog križa pripremile su kuhano vino i čaj za sve posjetitelje. Paljenje adventskih svijeća kroz tri naredne nedjelje do kraja adventa bit će u isto vrijeme, u podne nakon župne mise, uz nastupe KUD-a Obreška, Limene glazbe i župnog crkvenog zbora.

Prva adventska nedjelja iskorištena je i za prodajnu izložbu božićnih ukrasa udruge Prijatelji Kloštra koji su ugostili u Pučkom domu preko desetak izlagače iz Općine Dubrava, Osnovne škole Braće Radića Kloštar Ivanić, Osnovne škole Dubrava, izlagače iz Zagreba i Križevaca, Zadrugu Izazov Kloštar Ivanić i OPG Šimunović iz Ivanić-Grada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić