Uređen Društveni dom u Novoj Kapeli

Ovih dana završili su radovi na Društvenom domu u Novoj Kapeli, koji je u potpunosti energetski obnovljen. Nastavak je to prošlogodišnjih ulaganja u ovaj društveni dom, na kojem je tijekom 2017. godine izmijenjeno krovište i stolarija, postavljena je nova limarija, a sada je dobio i novu fasadu.

Završene radove jučer je obišao načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša, koji nije krio zadovoljstvo odrađenim poslom. Ukupno je u njegovu obnovu uloženo preko 830 tisuća kuna. Radovi prve faze kojom je promijenjeno krovište iznosili su 207 tisuća, kuna dok je vrijednost netom završenih radova bila 625 tisuća kuna, pri čemu je Zagrebačka županija osigurala 200 tisuća kuna, a 250 Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Završetkom radova udruge koje koriste prostore u domu dobile su ljepše i bolje uvjete za svoj rad. U domu su i tri poslovna prostora koja su u najmu. Također, tu je i velika sala za sastanke i druge aktivnosti koju koristi DVD Nova Kapela, a ovdje svoj prostor ima i kulturna udruga Sveti Martin. Isto tako, ovdje postoji i potencijal za uređenje stambenih prostora - ističe načelnik Okroša. Ulaganjima u Novu Kapelu ovdje nije kraj, jer nedavno su završili radovi na asfaltiranju kombiniranog igrališta kod Područne škole Nova Kapela, koje je osvijetljeno novim reflektorima.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić