Primopredaja donacije DM-a za dječje igralište na Zelenjaku

Danas je u Sportskom parku Zelenjak održano službeno otvorenje dječjeg igrališta i primopredaja donacije tvrtke DM u iznosu 45.868,00 kuna. Donirani iznos za opremanje dječjeg igrališta je uvećan za promet koji je pri otvorenju prve prodavaonice DM-a u Ivanić- Gradu ostvario gradonačelnik Javor Bojan Leš radeći na blagajni.

U sklopu radova potpunog preuređenja Sportskog parka Zelenjak, isplanirana je i izgradnja jedinstvenog dječjeg igrališta po uzoru na velike europske gradove. Zona dječjeg igrališta je opremljena novim spravama za igru koje su sačinjene od dinamičkih sprava kao što su ljuljačke, klackalice, vrtuljak, poligon s preprekama koji će djecu poticati na igru i natjecateljski duh. Postavljena je i mala žičara za dvoje te vanjski četvrtasti trampolin u razini tla. Zonu s novim spravama za igru okružuje brijeg koji je opremljen toboganima i skrivenim tunelima za provlačenje, dok će u zimskim mjesecima biti idealno mjesto za sanjkanje.

Povodom otvorenja dječjeg igrališta i blagdana svetog Nikole, gradonačelnik i njegov zamjenik Tomislav Cuvaj podijelili su prigodne poklon- pakete djeci iz Dječjeg vrtića Ivanić- Grad.

Gradonačelniku je donaciju simbolično predala područna menadžerica DM-a Blaženka Vuić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić