Tina Barišić i Marko Marić najbolji sportaši u školama Zagrebačke županije

Lovro Puškarić, učenik Srednje strukovne škole Samobor; sudionik državnog natjecanja u krosu i atletici i Tina Barišić, učenica SŠ Ivana Šveara iz Ivanić-Grada;sudionica Svjetskoga rukometnog prvenstvu u Kataru najbolji su sportaši među učenicima srednjih škola Zagrebačke županije za školsku 2017./2018. godinu.

U konkurenciji osnovnoškolaca, među učenicima sedmih i osmih razreda, najboljima su, na svečanosti u Dubravi, proglašeni Marko Marić - kapetan futsal ekipe OŠ Milke Trnine iz Križa i Lorena Bartaković, učenica OŠ Bogumila Tonija iz Samobora.
Među učenicima petih i šestih razreda najbolji su Dorian Gorički iz OŠ Bogumila Tonija i Nika Markulin rukometašica i judašica OŠ „Ljubo Babić“ iz Jastrebarskoga.

U ekipnoj konkurenciji, među srednjim školama, najbolji su ženska rukometna ekipa SŠ Ivana Šveara iz Ivanić-Grada i muška kros ekipa Srednje strukovne škole Samobor,
dok su kod ekipa osnovnih škola najboljima proglašeni muška kros ekipa OŠ Eugena Kumičića iz Velike Gorice, te ženska šahovska ekipa Osnovne škole Vukovina i kros i gimnastička ekipa Osnovne škole Bogumila Tonija.

Najbolji učenici s intelektualnim teškoćama su Ivana Vrančić iz OŠ Samobor, Dorjan Murina iz Centra za odgoj i obrazovanje iz Velike Gorice i Silvijo Stojanović iz Centra za odgoj i obrazovanje Lug iz Bregane.
Među učiteljima koji su primili posebno priznanje za doprinos školskom sportu našao se Goran Bobić iz SŠ „Ivan Švear“, dok je priznanje za doprinos pedagoškim rad, s ciljem podizanja digniteta struke primio Igor Abramović iz OŠ Milke Trnine.

Priznanja najboljima uručila je potpredsjednica Skupštine Zagrebačke županije Ljubica Ambrušec.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić