Dodirnuti sunce

U srijedu je u Gradskom muzeju Ivanić otvorena likovna izložba pod naziv „Dodirnuti sunce“ autorice Marijane Džepine.
Izložba kombinira izbor radova u tehnici akrila na platnu i crteža na papiru u kojima se tematski vraća starim, danas zaboravljenim i iskrivljenim vrijednostima.

Marijana Džepina rođena je u Drnišu, a u Splitu je diplomirala Likovnu kulturu na Umjetničkoj akademiji. Danas živi i stvara u Zagrebu, a kao uspješna likovna pedagoginja radi u O.Š. Đurmanec i u Srednjoj školi Ivan Švear.
Stvaralaštvo joj se iskazuje prvenstveno kroz slikarstvo, crtež i grafiku, a blisko joj je i kiparstvo, prije svega u kamenu u kojem nalazi dio tradicije svoga rodnoga krajolika.

Samostalno je izlagala u Ivanić- Gradu, Križu i Zagrebu, a sudjelovala je na više likovnih izložbi i manifestacija u zemlji i inozemstvu

U sklopu izložbe planirane su i likovne radionice za djecu, a moći ćete ju razgledati sve do 12. siječnja iduće godine.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić