Predstavljeni Pabirci 2019.

Prošlog je tjedna u Pučkom domu u Kloštru Ivaniću u organizaciji Matice hrvatske Kloštar Ivanić predstavljeno peto u nizu izdanje „Pabirci 2019.“

Pabirci sadrže izbor iz radova iz 2018. ali i proteklih godina svih književnih vrsti i tema i to od djece Osnovnih škola do umirovljenika i članova Matice hrvatske.

Ovogodišnje izdanje predstavili su članovi uredništva Božidar Balenović, Krunoslav Božić i Ivica Novosel koji su još jednom istaknuli kako je cilj Matice obuhvatiti književni i umjetnički rad cijelog Otoka Ivanića.

Svi prisutni književnici čiji su se radovi našli u Pabircima tom su prilikom pročitali izbor iz svojih objavljenih djela.
U ime pokrovitelja ovogodišnjeg izdanja sve prisutne je pozdravio načelnik Općine Kloštar Ivanić Željko Filipović, a za blagdanski ugođaj pobrinuo se Ženski vokalni sastav IVE sa svojim interpretacijama božićnih pjesama.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić