Najavljen malonogometni turnir Žeravinec 2019.

Danas je u Hotelu Sport najavljen 8. po redu Zimski humanitarni malonogometni turnir Žeravinec 2019. koji će biti održan 5. i 6. siječnja iduće godine u Sportskoj dvorani Žeravinec.

Ovaj već tradicionalni dvoranski turnir od ovog nadolazećeg izdanja objedinjuje se s turnirom „Sportom protiv droge“ u jednu cjelinu pod organizacijom Športskog kluba Otok.

Cilj će već od iduće godine biti održavanje više turnira na području čitave Zagrebačke županije sa završnicom u Ivanić- Gradu kako bi se prikupila što veća sredstva u humanitarne svrhe ali i popularizirao mali nogomet i sport općenito, posebno među djecom i mladima.

Za najbolje tri ekipe osigurane su novčane nagrade i pehari, a sav prihod prikupljen odigravanjem turnira bit će doniran Caritasu župe Sv. Petra iz Ivanić-Grada.
Prijave su već u tijeku, kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna, a kao i svake godine broj prijavljenih je ograničen na 30 momčadi.

Više o novom formatu na održanoj konferenciji za medije izvijestili su organizatori, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj i predsjednik Športskog kluba Otok Goran Jozić

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić